Για το σπίτι

 


 
 
 
Κλειδιά - Κλειδαριές
Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε κλειδιά απλά και ασφαλείας κάθε τύπου. Συνεχώς ανανεώνουμε την γκάμα μας σε κλειδιά και αξεσουάρ κλειδιών με νέους κωδικούς. Εδώ θα βρείτε κλειδιά για κάθε χρήση, που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας! Σας παρέχουμε κυλίνδρους με απλό, ασφαλείας ή πατενταρισμένο προφίλ κλειδιού, που αντιγράφεται αποκλειστικά και μόνο στο κατάστημά μας! Κλειδαριές απλές και ασφαλείας, για το σπίτι, το γραφείο ή την επιχείρησή σας σε ανταγωνιστικές τιμές. Ηλεκτρικές – ηλεκτρομηχανικές κλειδαριές, κλειδαριές νέας τεχνολογίας θωρακισμένων θυρών, κλειδαριές ελεγχόμενης πρόσβασης (access control), καθώς και κλειδαριές αυτόματου 24ωρου κλειδώματος για εισόδους πολυκατοικιών ή άλλων κτιρίων.

Διαθέτουμε επώνυμες και αξιόπιστες κλειδαριές για κάθε τύπο πόρτας, όπως ξύλινη, σιδερένια, γυάλινη, αλουμινίου, πυρασφαλείας, καθώς και μηχανισμούς επαναφοράς υψηλής αντοχής και άψογης λειτουργίας. Αναλαμβάνουμε την επισκευή, αντικατάσταση ή τοποθέτηση της κλειδαριάς που θα επιλέξετε για να ασφαλίσουμε τον χώρο σας.

Επιπλέον, χρηματοκιβώτια για το σπίτι ή το γραφείο, βαρέως τύπου ή ξενοδοχειακού, επιδαπέδια ή εντοιχιζόμενα, οπλοκιβώτια και γραμματοκιβώτια επώνυμων εταιρειών για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει!